Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Απόδραση με 0-1 για τον Αγρότη στην Ελάτεια

 Εκτός έδρας νίκη με 0-1 πήρε ο Αγρότης Τραγάνας ενάντια στον Ελατειακό για την 19η στροφή του πρωταθλήματος για την Β' κατηγορία της Φθιώτιδας.




Πρώτο ημίχρονο :

Στα πρώτα 45 λεπτά του αγώνα τόσο ο Αγρότης, όσο και η ομάδα της Ελάτειας έδωσαν σκληρές μάχες σε όλο το γήπεδο . Η Τραγάνα έφτασε τρεις φορές κοντά στο γκολ με τον Γκιριτι να στέλνει δύο φορές την μπάλα ξυστά άουτ και την τρίτη ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων να του λέει όχι σε σουτ στην γωνία της εστίας του .



Δεύτερο ημίχρονο:

Ο Αγρότης Τραγάνας στο δεύτερο ημίχρονο βγήκε από τα αποδυτήρια με φόρα δείχνοντας πόσο ήθελε το διπλό και στο 50' έπειτα από σέντρα του Αλεξίου , ο Γκιριτι με πλασέ στον αέρα έκανε το 0-1 , βάζοντας την Τραγάνα μπροστά στο σκορ. Δεκα λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά στο δεύτερο γκολ , αφού ο Μπουραντας με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι της αντίπαλης εστίας . Η Τραγανα κράτησε έως το σφύριγμα της λήξης το υπέρ της σκορ και έφυγε νικήτρια από το ντέρμπι .

Αγρότης Τραγάνας:

Προπονητής: Γουρνάς Δ.

Σκορδάς Χ , Σταμούλης Απ, Στέφος Λ, Βλάχος Σ, Μπουραντας Χ. Παπακωνσταντίνου Γ, Μπεκιρης Π , (81' Ιωάννου) , Αλεξίου Π , Γκιριτι (89' Γουρνάς Γ) , Κογιωνος Λ, Βέργος Θ . 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

"Εξάσφαιρος" ο Αγρότης Τραγάνας

 Η ομάδα του Αγρότη κέρδισε με 6-0 την Αταλάντη 92΄ με τους Θανάση Βέργο και Σπύρο Βλάχο να σκοράρουν από 2 τέρματα ο καθένας και έβαλαν για τα καλά το όνομά τους στη σημερινή νίκη της Τραγάνας. Τα άλλα δύο γκολ σημείωσαν ο Σέρτζι Γκιρίτι ( ο οποίος είχε και μία ασίστ) και ο Παναγιώτης Μπεκίρης . Ξεχωριστή επίσης είναι και η παρουσία του ποδοσφαιριστή Παρασκευά Αλεξίου ο οποίος μοίρασε τρείς ασιστ.  Η ομάδα της Τραγάνας  νίκησε με 6-0 την Αταλάντη 92 στην 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος, καθώς έκανε ο,τι ήθελε μέσα στο γήπεδο και έπαιζε το ποδόσφαιρο της  . Όσοι παρακολούθησαν το παιχνίδι παρά τις καιρικές συνθήκες , ευχαριστήθηκαν γκολ και θέαμα. Οι ποδοσφαιριστές του Δημήτρη Γουρνα έφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα και τριπλάσισαν τις νίκες τους στο πρωτάθλημα της Β Φθιώτιδας για λογαριασμό του Β Ομίλου.  Η ενδεκάδα του Αγρότη Τραγάνας: Σκορδας , Στέφος (Κυριακης), Ζυγοκωστας,  (Κογιωνος Λ), Βλάχος, Μπουραντας, Παπακωνσταντίνου, Σταμούλης, Μπεκίρης, Βέργος (Παπανικολάου), Γκιριτι

Αγρότης Τραγάνας: Συνέχισε με νίκη απέναντι στην Σκάρφεια

 Ακόμη μια νίκη πανηγύρισε ο Αγρότης Τραγάνας στο εκτός έδρας ματς με την Σκάρφεια . Η ομάδα της Τραγάνας συνέχισε το νικηφόρο σερί της με σκορ 0-3 , φτάνοντας έτσι τους 12 βαθμούς (με παιχνίδι λιγότερο) και παρέμεινε αήττητη για το πρωτάθλημα της Β Κατηγορίας Φθιώτιδας .  Σκόρερ για τον Αγρότη Τραγάνας ήταν οι : Μπεκιρης Παναγιώτης, Ακριβόπουλος Θωμάς, Βέργος Θανάσης. Η ομάδα της Τραγάνας την επόμενη αγωνιστική υποδέχεται εντός έδρας τον Ελατειακο με το ματς να προμηνύεται ντέρμπι. Η ενδεκάδα του Αγρότη Τραγάνας : Σκορδας , Κυριακης, Καλλης, Μπουραντας, Κογιωνος , Ακριβόπουλος, Μπεκίρης(Ιωάννου), Παπακωνσταντίνου, Γκιριτι, Αλεξίου, Βέργος (Καμπούρης)

Τι μέλει γενέσθαι με τον "παράδρομο" της Τραγάνας;

 Ένα μείζον θέμα βασανίζει τις σκέψεις των κατοίκων της Τραγάνας, στο οποίο θα πρέπει να βρεθεί μια λύση άμεσα. Σε λίγο καιρό θα ολοκληρωθούν τα έργα στην πλατεία " Λ. Κολιοφουτη " και θα είναι και πάλι προσβάσιμη και σαφώς αναβαθμισμένη ώστε να φιλοξενήσει μικρούς και μεγάλους για χαλάρωση και παιχνίδι.  Ένα από τα κύρια ζητήματα που απασχολούν τους κατοίκους της Τραγάνας είναι το εξής: Τι μέλει γενέσθαι με τον "παράδρομο" ; Δεν είναι άγνωστο το γεγονός πως ο συγκεκριμένος δρόμος δεν σταματάει ποτέ από κίνηση καθώς περνούν οχήματα για τους αγροτικούς δρόμους προς και από Αταλάντη , Μαλεσινα κ.ο.κ .  Επίσης ο δρόμος είναι ένα " μονοπάτι" για τα μεγάλα φορτηγά οχήματα (νταλίκες) , τα οποία έχουν βρει δίοδο για την μη πληρωμή των διοδίων, εδώ και πολλά χρόνια. Εάν κάποιος κάτσει για λίγη ώρα και παρατηρήσει την ταχύτητα με την οποία διασχίζουν τον δρόμο τόσο οι νταλίκες , όσο και τα Ι.Χ και άλλα διάφορα οχήματα, σίγουρα θα ανησυχήσει για πιθανόν ατυχ